Soal-selidik mengenai Pelancongan Anime 88

2020年版アンケート告知_マレー語.jpg

Persatuan Pelancongan Anime sedang menjalankan soal selidik mengenai ‘Pelancongan Anime’ iaitu kunjungan ke tempat-tempat yang kebiasaannya jadi latar tempat dalam anime atau komik.
Kami mahu pandangan/cadangan anda mengenai tempat atau pentas anime/komik Jepun yang anda ingin lawati. Pandangan daripada peminat anime dari seluruh dunia akan menjadi panduan penting bagi kami dalam pemilihan ‘88 Tempat Suci Anime/Komik Jepun Edisi Tahun 2020’.

Kami menyediakan sokongan untuk lawatan tempat anime anda!

Kami akan mempunyai lukisan untuk memilih 14 individu daripada mereka yang menjawab kaji selidik ini dan memberikan hadiah wang berikut untuk menyokong lawatan tempat anime mereka.

Kami meminta pemenang tempat pertama dan ke-2 membuat laporan untuk membantu mengembangkan maklumat mengenai lawatan ke tempat-tempat anime.

 Hadiah 
Tempat Pertama (1 pemenang)
Satu set kad Suica yang dikenakan dengan 20,000 yen dan Kad Osaifu Ponta dikenakan 80,000 yen.

Tempat ke-2 (3 pemenang)
Satu set kad Suica yang dikenakan dengan 10,000 yen dan Kad Osaifu Ponta yang dikenakan dengan 10,000 yen.

Tempat ke-3 (10 pemenang)
Pilihan sama ada Mata Hadiah Tokyo Otaku Mode atau Kad Hadiah Hotels.com (bernilai $ 100).

- Suica adalah kad wang elektronik yang boleh dicas semula yang boleh digunakan untuk membayar tambang kereta api JR dan pelbagai sistem pengangkutan lain di Jepun, serta untuk membuat pembelian di kedai serbaneka.

- Osaifu Ponta adalah kad wang elektronik yang boleh dicas semula yang boleh digunakan untuk membuat pembelian di rantai Lawson kedai serbaneka Jepun dan di kedai runcit lain yang menerima kad JCB.

 

 Peraturan 
● Pemenang akan dimaklumkan melalui alamat e-mel yang mereka berikan ketika mengisi survei.

● Sebagai syarat untuk menerima hadiah mereka, pemenang tempat pertama dan ke-2 akan dikehendaki menyerahkan foto atau melaporkan kepada Persatuan Pelancongan Anime ketika melawat tempat anime. Foto dan laporan yang kami terima boleh diterbitkan di laman web kami.

● Pemenang tempat pertama dan kedua akan menerima hadiah mereka di "Fudasho Stop # 1" (terletak di 2-13-12, Fujimi, Chiyoda City, Tokyo).
Untuk menerima hadiah mereka, pemenang perlu memaklumkan kami melalui e-mel satu minggu sebelum tarikh mereka berhasrat untuk melawat "Fudasho Stop # 1".
Ambil perhatian bahawa jam buka "Fudasho Stop # 1" adalah dari jam 11:00 hingga 18:00 pada hari bekerja.

● Pemenang tempat pertama dan kedua perlu menuntut hadiah mereka pada 31 Mac, 2020. Hadiah yang tidak dituntut oleh tarikh ini akan dibatalkan.

(※membawa anda ke tapak luar

Participate in other Languages
<English>
<中文(繁體)>
<中文(简体)>
<Deutsch>
<español>
<français>
<Italiano>
<ไทย>
<한국어>